Alkuun on heti pakko hehkuttaa ton paikan ihanuutta! Kaupunki oli niin kaunis ja meri siinä vierellä, ai että. Terhin kanssa kierreltiin ympäri kaupunkia ja otettiin rennosti ihanassa auringon paisteessa.
Hotelli oli todella loistava, se oli aivan keskustasta ja lisäksi huone oli hyvinkin ihana. Maanantai-ilta oltiinkin hotellilla läppärit kourassa, molemmilla koulujuttuja joita piti tehdä.
Tiistaina käytiin tutustumassa Phytomerillä ja päätettiinkin Terhin kanssa nähtyämme heidän hoitolan ja spa:n, että halutaan sinne hemmotteluhoitoihin. Niinpä alettiin suunnittelemaan jo uutta reissua Saint Maloon, se että toteutuuko se ei ole vielä varmaa, mutta katsellaan.
Tiistaina päätettiin että mennään syömään johonkin ravintolaan kunnon menyy alkupaloineen päivineen. No, valittiin sitten yksi ravintola menuun perusteella ja ajateltiin että viileään ilmaan sopisi kalakeitto alkupalaksi. Molemmilla mielessä sellainen soppa missä on isoja paloja perunaa ja kalaa. Ja mites sitten kävikään kun annos tuotiin eteen. Sanat eivät edes riitä kuvailemaan. Terhi sanoi hyvin jos hajun saisi liitettyä kuvaan niin saisi aiheutettua kunnon hämmenystä. Keitto oli tosiaankin blenderin läpi lyöty sosekeitto, joka muistutti väriltään, näöltään ja hajultaan oksennusta. Maistettuamme epämääräistä mössöä todettiin että ainesosina oli varmaankin tonnikalaa, simupukan kuoria, hiekkaa, kiviä, levää, toisinsanoen kaikkea mitä merestä löytyi. :-D Itse oli pakko luovuttaa heti parin lusikallisen jälkeen, Terhi sinnitteli hetken aikaa nenästä kiinni pitäen mutta ei sekään pystynyt. Soppa jäi syömättä ja todettiin että enää ikinä ei syödä Ranskassa keittoa.
Loppukevennykseksi laitan kuvan keitosta.
Reissu oli onnistunut keittoa lukuunottamatta, sai taas nauraa vedet silmissä moneen otteeseen, kiitokset siitä aivan loistavalle matkaseuralleni Terhille ;-)
Annika
Oi näyttää ihanalta! Pus! Miss u! :----)
VastaaPoista